Uncategorized

Fleet Complete ontwikkelt track & trace voor Roparun-team

Fleet Complete heeft een uitgebreid track & trace-pakket samengesteld voor het Roparun-team van CroonWolter&Dros, het grootste in elektrotechniek, werktuigbouwkunde, automatisering en informatisering gespecialiseerde bedrijf van Nederland. De Roparun, die dit jaar op 3 juni van start gaat, is een jaarlijks terugkerende estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam. Deelnemers leveren in teamverband een sportieve prestatie om geld op te halen voor palliatieve zorg voor mensen met kanker. Het Roparun-team van CroonWolter&Dros heeft inmiddels al meer dan 39.000 euro ingezameld.

Fleet Complete trotse partner Roparun

Fleet Complete, met meer dan 8.000 klanten wereldwijd dé leverancier van IoT-oplossingen voor wagenparken, materialen en buitendienstbeheer, is trots dat zij het team van CroonWolter&Dros kunnen ondersteunen door het speciale track & trace-systeem dat zij voor hen hebben samengesteld. Zo maken de vier personal tracers, het fielddesk-programma, de kaartweergave en de techniek- en softwareondersteuning het mogelijk dat het team optimaal presteert en supporters precies weten waar het team zich bevindt.

Realtime inzicht geeft ruimte, inzicht en rust

Het idee voor een track & trace-systeem ontstond tijdens de training toen een van de volgauto’s een stuk moest omrijden doordat de route tijdelijk overging in een voetgangerspad. Toen de volgauto weer de reguliere route kon vervolgen waren de lopers al uit het zicht en hadden de inzittenden geen idee of zij voor of achter de lopers reden. Een situatie die uiteraard tijdens de estafetteloop te allen tijde moet worden voorkomen. Fleet Complete heeft daarom de lopers voorzien van personal trackers, waardoor de teamleden in de volgauto precies zien waar de lopers zich op dat moment bevinden. Maar de personal trackers helpen het team ook op andere manieren. Zo hebben de teamleden nu realtime inzicht in hun sportieve prestaties, zoals de afgelegde afstand en de gemiddelde snelheid. En door het toevoegen van een speciale kaartweergave aan het softwarepakket is het ook voor de supporters van het Roparun-team van CroonWolter&Dros mogelijk om hen live te volgen.

Trots om een bijdrage te leveren

“Vanzelfsprekend ben ik er trots op dat wij met onze technologie een bijdrage kunnen leveren aan de prestatie en support van het Roparun-team van CroonWolter&Dros. Het is fantastisch om te zien dat zij, samen met zoveel andere mensen, bereid zijn om zich fysiek én geestelijk in te zetten om samen de kwaliteit van het leven van mensen met kanker te verbeteren. Namens Fleet Complete wil ik alle deelnemers ontzettend veel succes wensen bij de zware tocht die hun te wachten staat”, aldus Sjors de Kruijf, VP Sales en Marketing Fleet Complete Europe.

Steun ook de Roparun

Helpt u ook mee om palliatieve zorg voor mensen met kanker beschikbaar te maken? Maak dan vandaag nog uw donatie over!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Natalie Gierveld (Marketing Manager, Fleet Complete Europe) via: + 31 (0)641345768,+ 31 (0)345631171 of per mail Natalie.Gierveld@fleetcomplete.nl

Over Fleet Complete®

Fleet Complete® is een wereldwijde leverancier van bedrijfskritische IoT-oplossingen voor wagenpark-, materiaal- en buitendienstbeheer. Fleet Complete levert al meer dan vijftien jaar oplossingen voor het beheer van koeriersdiensten, wagenparken en mobiele werknemers. Deze oplossingen worden ingezet door ruim 8.000 bedrijven in alle delen van de wereld. Het in 2000 (als Complete Innovations Inc.) opgerichte Fleet Complete is een van de snelst groeiende bedrijven binnen de branche en bekroond met diverse prijzen voor innovatie en zakelijk succes.

Related Articles