Uncategorized

Fleet Complete gaat verhuizen naar WTC Utrecht

Fleet Complete gaat verhuizen naar een nieuw kantoor op de zeventiende verdieping van het World Trade Center in Utrecht. 

wtc-utrecht

Europese groei

Vooral het gebrek aan vierkante meters was voor Fleet Complete aanleiding om het prachtige kantoorpand in Heukelum, waar Fleet Complete meer dan zeven jaar was gevestigd, te gaan verlaten. “Om onze Europese groei-ambities verder vorm te geven, is er duidelijk behoefte aan een nieuwe werkplek om ook de groei van personeel te kunnen faciliteren. We hebben een fantastische locatie in Utrecht gevonden, die zowel qua uitstraling als dynamiek helemaal bij Fleet Complete past. Daarbij is deze locatie uitstekend per openbaar vervoer bereikbaar waardoor dit een zeer aantrekkelijke werkplek zal zijn om ons toekomstig nieuw personeel te kunnen huisvesten. Ik kijk ernaar uit om halverwege 2018 naar onze nieuwe locatie te verhuizen”, aldus Sjors de Kruijf, VP Sales & Marketing Fleet Complete Europe.

Duurzaam en optimaal bereikbaar

De bouw van het WTC Utrecht is momenteel in volle gang. Het gebouw met een oppervlakte van 29.000 m2 bestaat uit de begane grond en achttien verdiepingen, en heeft een Breeam-certificaat.

Net als Fleet Complete staat de WTC-formule voor een internationale en zakelijke uitstraling op hoog niveau. Elk World Trade Center is een dynamisch zakencentrum, met een interessante mix van grote en kleine bedrijven en organisaties. De WTC-formule heeft zich inmiddels wereldwijd bewezen. Het concept kenmerkt zich door flexibiliteit in ruimte, diensten en zakelijke voorwaarden. WTC Utrecht is daarnaast zelfs koploper op het gebied van flexibiliteit, uitstraling, duurzaamheid en bereikbaarheid; het is toekomstbestendig en sluit daarmee naadloos aan bij de filosofie van Fleet Complete.

Wijziging telefoonnummer en adres

Ons nieuwe adres is: 

World Trade Center
Stadsplateau 17
3521 AZ Utrecht

Voor vragen en support kun je ons vanaf 6 augustus 2018 bereiken op 088 – 20 30 100.

Related Articles