Blog

Kijk hier voor inspirerende updates die u kosten gaan besparen.

square-icon  Aanbevolen berichten

Fleet Complete is recentelijk een samenwerking aangegaan met BKOffshore 'Belgisch Kampioenschap Offshore Powerboats & Aquabikes'. Wij horen u denken - boten?

Ja, we hebben de boten die meedoen met de races uitgerust met Fleet Tracker. De boten zijn nu tijdens de races live te volgen via ons online platform door het publiek en de organisatie. Wie zal er als eerste finishen?

Onze oplossingen zijn veelzijdig en geschikt voor elk bedrijf dat op het water werkt. Of u nu een bootverhuurbedrijf, of zelf één of meerdere boten heeft. Met onze gps-tracker kent u de locatie van uw boot of boten altijd, zelfs als u fysiek niet aanwezig bent in de haven.

 

Power boat at the dock on water.

 

Daarnaast heeft Fleet Complete ook asset trackers, die ideaal zijn als diefstalpreventie voor boten, die vaak erg kostbaar zijn. U plaatst de tracker onopvallend op uw boot in een waterdichte behuizing en krijgt automatisch meldingen bij belangrijke gebeurtenissen, die u zelf vooraf definieert.

U kunt op uw Fleet Complete-dashboard precies instellen wanneer u een melding wilt ontvangen. Denk aan notificaties wanneer deuren worden geopend of de locatie van uw boot verandert, of andere belangrijke gebeurtenissen die erop kunnen wijzen dat uw boot wordt beschadigd of gestolen.

Heeft u vragen naar aanleiding van dit artikel? Neem contact met ons op.

 

 

  apr 30, 2019     Kim Pot