GPS-tracking van boten

Fleet Complete is recentelijk een samenwerking aangegaan met BKOffshore 'Belgisch Kampioenschap Offshore Powerboats & Aquabikes'. Wij horen u denken, trackers op boten?

Locatie volgen van boten

We hebben de boten die meedoen met de races uitgerust met gps-tracker Fleet Tracker. De boten zijn nu tijdens de races live te volgen via het online platform van Fleet Complete, door zowel het publiek als de organisatie. 

Veelzijdige track & trace-oplossing

Onze oplossingen zijn veelzijdig en geschikt voor elk bedrijf dat op het water werkt. Of je nu een bootverhuurbedrijf, of zelf één of meerdere boten heeft. Met onze gps-tracker ken je de locatie van je boot of andere vaartuigen altijd, zelfs als je fysiek niet aanwezig bent in de haven.

Power boat at the dock on water.

Diefstalpreventie

Daarnaast heeft Fleet Complete ook asset trackers, die ideaal zijn als diefstalpreventie voor kostbare boten. Je plaatst de tracker onopvallend op de boot in een waterdichte behuizing en krijgt automatisch meldingen bij belangrijke gebeurtenissen, die je zelf definieert. 

Je kunt zelf  instellen wanneer je een melding wil ontvangen. Denk aan notificaties wanneer deuren worden geopend of wanneer de boot een bepaald gebied verlaat, of andere belangrijke gebeurtenissen die erop kunnen wijzen dat je boot wordt beschadigd of gestolen. 

Lees meer over onze asset trackers

Heb je vragen over het tracken van boten? Neem contact met ons op

 

 

 

Date published.   apr 30, 2019  |  Author: Kim Pot