Parkd en Fleet Complete bieden geïntegreerde parkeeroplossing aan

banner-FC-ParkD

Het is nu mogelijk om zowel de kilometerregistratie als het betaald parkeren van bedrijfswagen te automatiseren. Fleet Complete biedt nu ook de automatische parkeeroplossing van Parkd aan. Hiermee kunnen bedrijven besparingen realiseren tot wel 90%.

Integratie Fleet Complete en Parkd

Een gemiddeld Nederlands bedrijf betaalt aan de administratie van één parkeerticket €7. Daarnaast wordt door handmatig betalen van parkeergeld vaak te weinig betaald, hetgeen resulteert in parkeerboetes, of te veel betaald, door het moeilijk inschatten van de duurtijd van een afspraak. Wanneer er wel gebruik wordt gemaakt van een parkeerapp, worden parkeersessies vaak vergeten af te melden. Met de integratie van Fleet Complete en Parkd zijn al deze handelingen overbodig.

Veel meer dan een parkeerapp

“Met alleen een app red je het niet”, zegt Olivier de Clercq, CEO van Parkd. “Met onze innovatieve Parkd Connected Car Technology (PCCT) zijn we in staat om parkeersessies volledig automatisch te starten als je geparkeerd hebt. Wanneer je vertrekt, stopt de parkeersessie vanzelf. Dit gebeurt op basis van GPS in de auto. De kosten worden automatisch aan het bedrijf gefactureerd, uitgesplitst naar privé en zakelijk parkeren.”

Sjors de Kruijf, VP Sales & Marketing Europe van Fleet Complete, vervolgd: “Organisaties kiezen Fleet Complete omdat wij innovatieve oplossingen bieden om de total cost of ownership van het wagenpark te reduceren en bedrijfswagens nog efficiënter in te kunnen zetten. In Nederland zijn wij nu de eerste aanbieder van automatische kilometerregistratie en urenregistratie, én die volledig geautomatiseerde aan- en afmeldingen van betaalde parkeeracties aan haar oplossingen toevoegt. Ontwikkelingen als deze sluiten naadloos aan bij de visie van Fleet Complete om een Connected Vehicle Platform te bieden waarop partners in ons ecosysteem meerwaarde leveren en gezamenlijk bouwen aan de toekomst van fleet management.”

Lees meer over de automatische kilometerregistratie van Fleet Complete
Lees meer over de parkeeroplossing van Parkd

Date published.   mei 08, 2018  |  Author: Kim Pot