<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=309609029588200&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Blog

Look here for inspirational, cost saving, and money making updates!

square-icon Feature Post

 

Opening Fleet Complete’s nieuwe kantoor groot succes

Op donderdag 8 november vond de officiële opening van het nieuwe kantoor van Fleet Complete plaats. Onder grote belangstelling werd het kantoor op de zeventiende verdieping van het WTC Utrecht geopend door Fleet Complete’s CEO Tony Lourakis.

Aan het begin van de middag werden de genodigden, waaronder klanten, de Canadese ambassade, de gemeente Utrecht en collega’s uit verschillende landen, feestelijk ontvangen op de rode loper met een glas champagne.

Efficiënt wagenparkbeheer is topsport
Harald Treur, directeur business development, opende de middag. Vervolgens interviewde Eric Corton (bekend van tv en radio) o.a. wielrenner Cees Bol en trainer Michel Cornelissen van het SEG Racing Team, dat gesponsord wordt door Fleet Complete. Zowel bij het SEG Racing Team als Fleet Complete heerst een winnaarsmentaliteit en beiden hebben een klimaat gecreëerd om tot optimale prestaties te komen. In de interviews belichtte hij meer factoren die topsport en de top van het bedrijfsleven verbinden.

Fleet Complete’s CEO Tony Lourakis, die met het voltallige managementteam speciaal vanuit Canada overvloog voor de opening, nam het officiële gedeelte op zich. Hij geeft aan erg blij te zijn met het nieuwe kantoor. “Fleet Complete helpt meer dan 30.000 bedrijven in alle delen van de wereld met duurzaam en efficiënt wagenparkbeheer. Met de opening van haar nieuwe kantoor in Utrecht kan Fleet Complete het succes in Nederland en Europa verder uitbreiden.”

GO-FC_s-e1542113136861

Fleet Complete als ‘goede buur’
Omdat Fleet Complete als ‘goede buur’ graag iets terug wil doen voor de omgeving waarin zij kantoor houdt, reikte Tony Lourakis een cheque van 10.000 euro uit aan het goede doel Big Brothers Big Sisters (BBBS). Dit goede doel zet zich in voor kwetsbare kinderen van 6 tot 18 jaar in Utrecht. Deze kansarme jongeren worden gekoppeld aan een vrijwilliger, een mentor waarmee zij wekelijks tijd doorbrengen, met als doel om het kind te ondersteunen en een kans te geven zich te ontwikkelen. Loes Heebing, directrice BBBS, nam de donatie verheugd in ontvangst.

Vervolgens werd samen met het Nederlandse team het lint doorgeknipt, de confetti afgevuurd en het kantoor écht geopend. De rest van de middag konden de genodigden in een gezellige en informele sfeer meedoen aan de SEG Racing Contest, voor de sportievelingen, en aanschuiven bij verschillende demo’s. Daar werden de geïnteresseerden bijgepraat over de laatste ontwikkelingen op het gebied van wagenparkbeheer.

Nieuwe oplossingen voor slim wagenparkbeheer
Fleet Complete ontwikkelde een aantal nieuwe oplossingen voor slim wagenparkbeheer, die momenteel uitvoerig getest worden en binnenkort beschikbaar zijn op de Nederlandse markt. ‘Asset Tracking’, één van die oplossingen zorgt dat een wagenparkbeheerder straks nog eenvoudiger kan zien waar zijn waardevolle voertuigen, machines en gereedschappen zich bevinden én wat hun status is. Stel er wordt ’s nachts een deur geopend van een voertuig? Dan ontvangt u een notificatie en kunt u direct actie ondernemen. Zo voorkomt u kostbare verliezen.

Ook een nieuwe video-oplossing wordt momenteel uitvoerig getest. Met deze oplossing wordt er in iedere wagen een kleine camera geplaatst en ontvangen chauffeurs real-time coaching. Dit stimuleert veiliger rijgedrag en zorgt voor minder onderhoudskosten.

Wat ons betreft was de feestelijke opening een groot succes en wij kijken er naar uit om onze Nederlandse klanten vanuit dit kantoor te bedienen. Wij willen verder ook alle partijen die aanwezig waren bedanken voor hun komst!

  dec 23, 2018     Stefan Grootendorst