5 voordelen van een optimaal presterend wagenpark

 

 1. Verbeterde veiligheid
  Een wagenparkbeheer kent de locatie van ieder voertuig en heeft inzicht in het rijgedrag van iedere medewerker via gepersonaliseerde dashboards. Door deze inzichten kan er tijdig worden ingegrepen als dit nodig is, door medewerkers te coachen..
 2. Minimale brandstofkosten
  Niemand heeft controle over de brandstofprijzen. De mogelijkheid om het brandstofverbruik van bedrijfswagens te bewaken en terug te dringen is dan ook een van de belangrijkste voordelen van gps-volgsystemen.
 3. Bedrijfswagens lokaliseren in het geval van diefstal
  Een systeem voor gps-bewaking is de beste oplossing om diefstal en verlies van bedrijfswagens en andere assets tegen te gaan.
 4. Lagere operationele kosten
  Wagenparkbeheerders beschikken over een accuraat overzicht van de uren die medewerkers werkelijk hebben gereisd en gewerkt. Daarnaast zorgen bovenstaande punten ook dat de operationele kosten omlaag gaan, minder schades en ongelukken, het aantal boetes zal omlaag gaan, lager brandstofverbruik, minder onderhoudskosten enzovoort.
 5. Verbeterde productiviteit
  De software van Fleet Complete toont je te allen tijde de exacte locatie van een mobiele medewerker en houdt bij aan welke klus ze op dat moment werken. Zo kunt u de dichtstbijzijnde medewerker naar een nieuwe klus sturen en klanten uitstekende service bieden.

Verbeter je grip op de prestaties van werknemers en identificeer betere manieren om de werklast te beheren met een uitgebreid systeem voor wagenparkbeheer. Dit zal je niet alleen tijd en geld besparen, maar ook de veiligheid van mobiele medewerkers verbeteren en ervoor zorgen dat de organisatie optimaal gebruik kan maken van hun potentieel. Uiteindelijk zul je profiteren van soepeler bedrijfsprocessen.

Heeft u vragen? Neem contact op.

Date published.   mei 01, 2018  |  Author: Kim Pot