<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=309609029588200&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Blog

Look here for inspirational, cost saving, and money making updates!

square-icon Feature Post

FEIT: Als chauffeurs van bedrijfswagens weten dat hun baas inzicht heeft in hun rijgedrag, zullen ze eerder de kortste routes nemen en voertuigen minder snel voor privédoeleinden gebruiken.

5 voordelen van een optimaal presterend wagenpark

  1. Verbeterde veiligheid – Wagenparkbeheerders weten precies waar een voertuig zich bevindt als de chauffeur assistentie nodig heeft.
  2. Minimale brandstofkosten – Niemand heeft controle over de brandstofprijzen. De mogelijkheid om het brandstofverbruik van bedrijfswagens te bewaken en terug te dringen is dan ook een van de belangrijkste voordelen van gps-volgsystemen.
  3. Bedrijfswagens lokaliseren in het geval van diefstal – Een systeem voor gps-bewaking is de beste oplossing om diefstal en verlies van bedrijfswagens tegen te gaan.
  4. Lagere operationele kosten – Wagenparkbeheerders kunnen beschikken over een accuraat overzicht van de uren die medewerkers werkelijk hebben gereisd en gewerkt.
  5. Verbeterde productiviteitDe software van Fleet Complete toont u te allen tijde de exacte locatie van uw chauffeurs en houdt bij wat ze op dat moment doen. Zo kunt u de dichtstbijzijnde medewerker naar de juiste klus sturen.

Verbeter uw grip op de prestaties van uw werknemers en identificeer betere manieren om de werklast te beheren met een uitgebreid systeem voor wagenparkbeheer. Dit zal u niet alleen tijd en geld besparen, maar ook de veiligheid van uw chauffeurs verbeteren en ervoor zorgen dat u optimaal gebruik kunt maken van hun potentieel. Uiteindelijk zult u profiteren van soepeler bedrijfsprocessen en verbeterde klantenservice.

Bent u geïnteresseerd? Fleet Complete heeft momenteel een speciale actie. Ritregistratie voor een zeer voordelige all-in prijs, inclusief inbouw en lease blackbox. Bekijk hier de actie.

  dec 23, 2018     Patrick van Zandwijk