Fleet Complete viert officiële opening nieuw kantoor in WTC Utrecht

grand-opening-image

Fleet Complete viert officiële opening nieuw kantoor in WTC Utrecht

8 november, 2018 – Utrecht – Fleet Complete viert de officiële opening van haar nieuwe kantoor op de zeventiende verdieping in het WTC Utrecht. Het nieuwe intelligente kantoor van Fleet Complete weerspiegelt waar het bedrijf in de kern voor staat: mensen, innovatie, kwaliteit, productiviteit en de community.

WTC Utrecht
Het nieuwe kantoor van Fleet Complete bevindt zich in het WTC Utrecht, ontworpen voor de moderne ondernemer die duurzaamheid, flexibiliteit en innovatie hoog in het vaandel heeft staan. Het open kantoor met spectaculair uitzicht over het centrum van Utrecht past perfect bij de collaboratieve werkstijl van Fleet Complete. “Ik ben erg blij met ons nieuwe kantoor”, aldus Tony Lourakis, CEO Fleet Complete. “Fleet Complete is wereldwijd marktleider en is erg betrokken bij de lokale markten waarin we actief zijn. Met de opening van ons nieuwe kantoor in Utrecht kunnen wij samen met onze talentvolle medewerkers het succes in Nederland en in Europa verder uitbreiden en bedrijven helpen met duurzaam en efficiënt wagenparkbeheer”,

Lokale community
Als ‘goede buur’ wil Fleet Complete ook iets terug doen voor de omgeving waarin zij kantoor houdt.  Tijdens de opening zal er dan ook een genereuze gift worden gedaan aan Big Brothers Big Sisters Utrecht (BBBS). Dit goede doel zet zich in voor kwetsbare kinderen van 6 tot 18 jaar in Utrecht. Deze kansarme jongeren uit arme gezinnen worden gekoppeld aan een vrijwilliger, een mentor waarmee zij wekelijks tijd doorbrengen, met als doel om het kind en hiermee ook het hele gezin te ondersteunen en een kans te geven zich te ontwikkelen. Loes Heebing, directrice BBBS, zal aanwezig zijn om de donatie in ontvangst te nemen.

BBBS-125x125

De Growth 500 List, die eerder naar de naam PROFIT 500 luisterde, is al 30 jaar lang de meest gerespecteerde en invloedrijke ranglijst van de snelst groeiende Canadese bedrijven.

Fleet Complete zal worden uitgelicht in een speciale editie van Canadian Business die als bijlage bij het tijdschrift Maclean’s wordt meegeleverd en daarnaast wordt gepubliceerd op CanadianBusiness.com en Growth500.ca.

Demo’s nieuwste oplossingen van Fleet Complete

Naast de officiële openingshandeling die wordt uitgevoerd door Fleet Complete’s CEO Tony Lourakis, die met het Executive Team speciaal hiervoor is overgekomen uit het hoofdkantoor in Toronto, Canada, vinden er diverse andere activiteiten plaats.

Zo neemt Eric Corton (bekend van tv en radio) interviews af met o.a. wielrenner Cees Bol en trainer Michel Cornelissen van het SEG Racing Team, dat gesponsord wordt door Fleet Complete. Zowel bij het SEG Racing Team als Fleet Complete heerst een winnaarsmentaliteit en beiden hebben een klimaat gecreëerd om tot optimale prestaties te komen. Een klimaat waarin innovatie en groei centraal staan. Tijdens de interviews gaat Eric Corton dieper in op de factoren die topsport en de top van het bedrijfsleven verbinden.

Daarnaast zullen er verschillende demo’s plaatsvinden en worden de nieuwste oplossingen voor slim wagenparkbeheer getoond, waaronder Fleet Sharing. Deze oplossing biedt uitgebreide analytische hulpmiddelen om inzicht te krijgen in het daadwerkelijke gebruik van bedrijfsvoertuigen en om beslissingen te nemen die de kosten en de CO2-uitstoot van het wagenpark verminderen.

Over Fleet Complete
Fleet Complete helpt meer dan 30.000 bedrijven in alle delen van de wereld om succesvoller te presteren met een op maat toegesneden oplossing voor het beheer van hun wagenpark, apparatuur en mobiele medewerkers.

Met haar cultuur van innovatie en kwaliteit heeft Fleet Complete genoten van doorlopende groei. Dankzij de unieke waardenpropositie blijft het bedrijf in hoog tempo nieuwe internationale markten betreden. Momenteel behoort het al tot de grootste spelers in de Verenigde Staten, Canada, Australië en Europa.

Date published.   nov 08, 2018  |  Author: Kim Pot