<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=309609029588200&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Blog

Look here for inspirational, cost saving, and money making updates!

square-icon Feature Post

Utrecht, 14 januari 2019 – Asset Tracker AT1 is één van de kleinste en meest betaalbare trackers op de markt. U hoeft dus geen grote investering te doen om uw waardevolle bezittingen te beschermen. Met de nieuwste tracker van Fleet Complete heeft u nu altijd inzicht in de locatie en operationele status van uw machines en andere apparatuur.

Asset tracker AT1 kan bijna alles volgen en is relevant in iedere sector, denk bijvoorbeeld aan de bouw en installatiesector. U kunt al uw materieel eenvoudig volgen via uw mobiele telefoon. En u kunt niet alleen de locatie volgen, maar ook de vochtigheid, temperatuur, blootstelling aan licht en meer. Zo kunt u altijd de status van uw materieel in de gaten houden en zorgen dat het in goede conditie blijft.

Het apparaat past in de palm van uw hand en is eenvoudig te bevestigen op verschillende machines, apparatuur en andere gereedschappen. Vervolgens kunt u uw materieel via het LTE-M-netwerk volgen. Dit netwerk zorgt dat de batterij van de tracker langer meegaat en dat u altijd dekking heeft, ook onder de grond en binnen gebouwen.

De mogelijkheden voor AT1 zijn eindeloos. U kunt bijvoorbeeld machines op een bouwplaats in de gaten houden, de operationele status van verschillende soorten apparatuur volgen en bij bederfelijke waren zorgen voor de juiste temperatuur en vochtigheid.

“Onze nieuwste asset tracker is een stuk innovatieve technologie dat kosteneffectief en multifunctioneel is, zegt Tony Lourakis, CEO van Fleet Complete. “Deze tracker gaat onze klanten helpen bedrijfskritieke tijd te besparen en waardevolle activa te beschermen.”

Voor meer informatie over onze asset trackers verwijzen u graag naar deze pagina. Heeft u vragen over onze asset trackers? Neemt u gerust contact op met een van onze accountmanagers. We staan u graag te woord.

Over Fleet Complete

Fleet Complete helpt meer dan 30.000 bedrijven in alle delen van de wereld om succesvoller te presteren met een op maat toegesneden oplossing voor het beheer van hun wagenpark, apparatuur en mobiele medewerkers.

Dankzij haar gedegen bedrijfsstrategie en unieke waardepropositie blijft Fleet Complete in hoog tempo nieuwe internationale markten betreden. Het behoort momenteel tot de grootste spelers in Europa, de Verenigde Staten en Australië.

Na het winnen van talloze prijzen wordt Fleet Complete erkend als snelst groeiende leverancier van de beste GPS-technologie voor wagenpark en activa tracking en oplossingen in de cloud voor mobiel personeel.

  jan 14, 2019     Kim Pot