"Fleet Complete is een partij die écht met je meedenkt" [Klantinterview]

TBI Holdings B.V. is een groep van ondernemingen die onze leefomgeving op een duurzame manier vernieuwt, inricht en onderhoudt. De TBI-ondernemingen beschikken over hoogwaardige en specialistische expertise op het gebied van techniek, bouw en infra. Wij spraken met Paul Hijstek, fleetmanager, over de samenwerking met Fleet Complete en de ervaringen met het ritregistratiesysteem. “Dagelijks rijden er bij ons 460 wagens met Fleet Tracker rond.”

Eén oplossing voor rittenregistratie
“Voorheen gebruikten we twee ritregistratiesystemen naast elkaar, maar we zijn volledig overgestapt naar Fleet Tracker.” Door de nodige fusies en veranderingen binnen TBI Holdings B.V. was het niet wenselijk dat één bedrijf gebruik maakte van verschillende oplossingen. Aangezien er al veelvuldig gebruik gemaakt werd van de oplossingen van Fleet Complete en er een goede relatie is opgebouwd, is de keuze op Fleet Complete gevallen.

Met het aangaan van een vernieuwde overeenkomst voor vijf jaar, wordt TBI Holdings B.V. geheel ontzorgd. “Fleet Complete is voor ons een strategisch partner die echt meedenkt. Er werken ervaren professionals met een praktische insteek. Ze luisteren naar de wensen van de klant en richten daar hun dienstverlening op in.”

Leasemaatschappij Athlon, PSB bedrijfswageninrichting en Fleet Complete schakelen samen zelfstandig voor inbouw en facturatie én er is een nieuwe licentiestructuur, waarbij de focus ligt op het leveren van een complete dienst in plaats van een product. TBI ontvangt hierdoor optimale service en heeft zelf weinig omkijken meer naar het wagenparkbeheer.

Eenvoudig én veilig voor medewerkers
“Medewerkers kunnen inloggen in hun eigen ritten en hebben daardoor zelf ook het nodige inzicht. Daarbij hebben we uiteraard een verwerkersovereenkomst afgesloten met TBI, waardoor alle medewerkers verzekerd zijn dat hun privacy is gewaarborgd”, aldus Ryanne van der Wiele, accountmanager bij Fleet Complete.

Fleet Tracker is eenvoudig in het gebruik voor medewerkers. “Ik hoor positieve geluiden van mijn collega’s die het fijn vinden dat alle ritten nu goed geregistreerd worden.” Daarnaast voldoet Fleet Tracker aan de wettelijke eisen van de Belastingdienst, waardoor medewerkers direct fiscus-proof zijn.

Innovatieve samenwerking
Fleet Complete is een innovatieve partij, vooral op het gebied van rijstijlanalyse, rijveiligheid en wagenparkefficiëntie. “TBI kan in de toekomst gemakkelijk gebruik gaan maken van één van onze andere oplossingen, zoals de automatische urenregistratie. Dit biedt volop mogelijkheden om uit te breiden en oplossingen nog doelgerichter in te zetten”, Ryanne van der Wiele, accountmanager bij Fleet Complete.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw wagenpark? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag op weg.

Date published.   feb 19, 2019  |  Author: Kim Pot