<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=309609029588200&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Blog

Look here for inspirational, cost saving, and money making updates!

square-icon Feature Post

Fleet Complete luidt 2018 in met een veelbelovende samenwerking met de SEG Racing Academy

FC_SOCIAL_SEGRacingAcademy

De SEG Racing Academy is een vooruitstrevende organisatie die de toekomst van de wielersport wil vormgeven door het omarmen van innovatieve technologie. Het staat voor een 100% schone benadering van de sport en voorziet de meest veelbelovende Europese wielrenners van de juiste voorlichting.

De samenwerking met Fleet Complete biedt de SEG Racing Academy toegang tot een krachtig IoT-platform dat de wielersport en fietsindustrie vooruit zal helpen. De organisatie is voornemens om de oplossingen van wereldformaat van Fleet Complete te integreren met zijn dagelijkse bedrijfsprocessen om de prestaties bij te houden en uiterst geavanceerde gegevensanalyses uit te voeren. Daarmee wil het optimaal inzicht opdoen in mogelijkheden voor de verdere ontwikkeling van de wielersport.

Fleet Complete legt zich toe op innovatie en het waarborgen van veiliger mobiliteit in alle delen van de wereld. Het staat achter de toekomstvisie van de SEG op de wielersport, die voorziet in de ontwikkeling van talent, productverbeteringen en een gezonde omgeving voor zijn deelnemers.

“Het doet Fleet Complete een genoegen om ondersteuning te bieden voor de aanstormende kampioenen van de wielersport via onze sponsorschap van de SEG Racing Academy. Innovatie en het streven naar uitmuntendheid maken deel uit van ons DNA. Onze samenwerking met SEG Racing Academy is dan ook een natuurlijke match. Wij zullen het ontwikkelingsprogramma voorzien van de tools die nodig zijn om veranderingen in de wielersport op veilige wijze te bespoedigen”, zegt Tony Lourakis, de CEO van Fleet Complete.

SEGacademyFClogo

Bart van Haren, manager van de Academy, onderstreept dit door zijn enthousiasme te uiten over de mogelijkheid om samen met een partner als Fleet Complete een nieuw tijdperk voor de wielersport in te luiden.

“Deze samenwerking biedt een fantastische kans om onze krachten te bundelen en bij te dragen aan een betere en gezondere toekomst voor het wielrennen”, zegt Van Haaren. “Ons team ziet ernaar uit om met Fleet Complete samen te werken aan de ontwikkeling van een programma dat bijdraagt aan een gezonde en actieve levensstijl voor hun werknemers en partners.”

De SEG Racing Academy heeft sinds zijn oprichting aanzienlijke vooruitgang geboekt met het aanbieden van een vooruitstrevend programma aan zijn leden. Dit omvat individuele training, teamtraining tijdens speciale kampen, advies op het gebied van fysieke, technische, mentale en dieetontwikkeling en andere hulpmiddelen en faciliteiten voor persoonlijke verbetering.

Volgens Sjors de Kruif, vice president Sales bij de Europese tak van Fleet Complete, kan nieuwe technologie het succes van het programma een extra boost geven. “Organisaties zoals de SEG Racing Academy zijn van essentieel belang voor de vooruitgang binnen hun sector. Wij kunnen dit proces bespoedigen door toegang te bieden tot moderne technologie. Onze missie is om organisaties in alle delen van de wereld te helpen om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren met behulp van IoT-technologie, met name op het gebied van mobiliteit en bedrijfsvoertuigen. We kunnen niet wachten om de resultaten van deze samenwerking te zien.”

Over Fleet Complete®

Het Canadese Fleet Complete is een wereldwijde leverancier van IoT-technologie voor het beheer van wagenparken, apparatuur en mobiel personeel. Het bedrijf bedient wereldwijd meer dan 10.000 klanten en 300.000 abonnees en heeft strategische distributieovereenkomsten gesloten met AT&T in de Verenigde Staten, TELUS in Canada, Telstra in Australië en T-Mobile in Europa. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht. Fleet Complete blijft een van de snelst groeiende bedrijven ter wereld en is bekroond met diverse prijzen voor innovatie en groei. Meer informatie is beschikbaar op fleetcomplete.com.

Fleet Complete
Sjors de Kruijf, vice president Sales bij Fleet Complete Europe
Sjors.deKruijf@fleetcomplete.nl

  dec 23, 2018     Patrick van Zandwijk