'Dankzij Fleet Tracker bieden we uitstekende service'

Jan Tromp Transportgroep is een gerenommeerd logistiek bedrijf uit Eindhoven. Wij spraken met directeur Jan Tromp, hij vertelt over zijn ervaring met ritregistratiesysteem Fleet Tracker.

Uitstekende service

“We hadden al een ritregistratiesysteem, maar we zochten naar een nauwkeurigere oplossing voor de rittenregistratie en een partij die betere service kon bieden. Toen zijn we verder gaan kijken. Fleet Complete werd bij ons onder de aandacht gebracht en we kregen een interessant aanbod met een scherper tarief dan bij andere partijen. De keuze was toen snel gemaakt", vertelt Tromp.

Dagelijks rijden er bij Tromp Transport 37 voertuigen met Fleet Tracker rond. “Via gps-technologie hebben we real-time zicht op alle vrachtwagens. We krijgen dagelijks veel ad-hoc aanvragen binnen en nu kan onze planningsafdeling snel schakelen. We zien de exacte locatie van iedere bestuurder, zodat we direct weten wie het dichts bij de klant is. Dit zorgt dat we uitstekende service kunnen bieden aan onze klanten.”

Data op orde

Met ritregistratiesysteem Fleet Tracker heeft Tromp Transportgroep inzicht in alle bewegingen in het wagenpark. De blackboxes in de voertuigen verzamelen en interpreteren gegevens en informeren de manager over welke acties ondernomen moeten worden, bijvoorbeeld voor onderhoud. Uiteraard is alle data goed beschermd, want de systemen van Fleet Complete voldoen aan de ISO/IEC 27001: 2013 certificering voor beveiliging. Daarnaast wordt alle data zeven jaar lang professioneel bewaard.

De samenwerking tussen Tromp Transportgroep en Fleet Complete is in de zomer gestart en bevalt goed. “We waren natuurlijk al gewend om met een ritregistratiesysteem te werken, maar Fleet Tracker is écht eenvoudig in het gebruik voor alle medewerkers. Als we toch vragen hebben, dan worden die over het algemeen snel beantwoord door de supportafdeling.”

Een ritregistratiesysteem is nog maar het begin

Fleet Tracker is voor Tromp Transportgroep pas het begin. “We hebben de wens om gebruik te gaan maken van meer oplossingen, zodat we belangrijke bedrijfsprocessen verder kunnen automatiseren.” 

Benieuwd naar rittenregistratie Belastingdienst? Neem contact met ons op. We helpen je graag op weg!

Date published.   sep 10, 2019  |  Author: Kim Pot