Efficiënt materiaalbeheer tegen lagere kosten

Asset Tracker AT-1 is een hele betaalbare tracker, die je kunt gebruiken om kostbaar materieel, zoals machines, trailers, ladingen en andere apparatuur te volgen en beschermen. 

Raadpleeg locatie en conditie van kostbaar materieel

De nieuwste tracker van Fleet Complete zorgt dat je altijd zicht hebt om je machines, apparatuur en ander kostbaar materieel. Via je mobiele telefoon kun je altijd de locatie raadplegen. Niet alleen de locatie trouwens, want de sensoren geven ook updates over o.a. de temperatuur. Hou de conditie van kostbare ladingen in de gaten en voorkom schade.  

Meer informatie over materiaalbeheer.

LTE-M-netwerk: optimale dekking

De tracker past in de palm van je hand en is eenvoudig te bevestigen op verschillende machines, trailers, ladingen, apparatuur en andere gereedschappen. Vervolgens heb je alleen nog een smartphone nodig. Lokaliseer en controleer de locatie en status van je materieel, overal en altijd, Dit is mogelijk, omdat de tracker op het LTE-M-netwerk draait. Dit netwerk zorgt dat de batterij van de tracker langer meegaat en dat je écht altijd dekking hebt, ook onder de grond en binnen gebouwen.

Mogelijkheden zijn eindeloos

De mogelijkheden voor het gebruik van de tracker zijn eindeloos. Je kunt bijvoorbeeld machines op een bouwplaats in de gaten houden, de operationele status van verschillende soorten apparatuur volgen en bij bederfelijke waren zorgen voor de juiste temperatuur en vochtigheid.

“Onze nieuwste asset tracker helpt bedrijven om kosten te besparen en zich te focussen op zaken die er toe doen. Door innovatieve technologie heb je niet alleen altijd zicht op de locatie van je kostbare materieel, maar ook inzicht in de operationele status, zegt Tony Lourakis, CEO van Fleet Complete. “Deze tracker gaat onze klanten helpen bedrijfskritieke tijd te besparen en waardevolle activa te beschermen.”

Heb je vragen naar aanleiding van dit bericht? Neem contact met ons op

 

Date published.   jan 14, 2019  |  Author: Kim Pot